Improves:

Optimale verteerbaarheid voor vitalere huisdieren

Een optimale verteerbaarheid van voer is een belangrijke voorwaarde voor een gezond dierenleven. Het motto van ProCeres is niet voor niets ‘premium petfood ingredients for lifelong vitality’. Door de uitstekende verteerbaarheid van onze diervoederingrediënten groeien honden en katten niet alleen beter, maar zijn ze ook nog eens gezonder en hebben een hogere weerstand. Een win-win!

De hoogste kwaliteitscriteria

Honden en katten hebben een kort maag-darmkanaal, waarbij onverteerd voer al snel kan leiden tot darmstoornissen en een slechte ontlasting. Voor een goede darmgezondheid biedt het licht verteerbare assortiment van ProCeres daarom uitkomst. Of het nu gaat om graanvrije ingrediënten of het geëxtrudeerde productportfolio, al onze diervoederingrediënten voldoen aan de hoogste kwaliteitscriteria.

100% transparantie

Waar het gaat om optimaal kwaliteitsbeheer, garanderen we een volledig transparant productieproces. Traceerbaarheid is daarbij geen vraag, maar een vanzelfsprekendheid. Om te waarborgen dat onze eindproducten van de hoogste kwaliteit zijn, blijven we onze grondstoffen van oogst tot levering monitoren en analyseren.

Hygiëne en veiligheid voorop

Van hygiënestandaarden tot (voedsel)veiligheid en ons milieumanagementsysteem; veiligheid staat voorop in alles wat we doen. Onze ingrediënten worden vervaardigd in ultramoderne productiefaciliteiten, waarbij alle locaties voldoen aan de GMP+, FSA en ISO 14001 normen. Productie, veilig­heid en kwaliteit gaan immers hand in hand!

Klanttevredenheid als
hoogste prioriteit

ProCeres streeft naar maximale klanttevredenheid. Daarbij laten we liever niets aan het toeval over. Waar we mogelijkheden zien tot verbetering, gaan we direct aan slag. Van maatwerk transportoplossingen tot het faciliteren in marketing- en communicatiematerialen. Met onze premium petfood ingrediënten en ijzersterke partnerships zijn we ervan overtuigd hét verschil te maken.

Uiterst gevarieerd en uniek voederassortiment

Iedere hond of kat kent een eigen nutriëntbehoefte. Om aan die behoefte te voldoen, hebben we een uiterst gevarieerd en uniek assortiment samengesteld. Zo zijn we dé specialist in ingrediënten voor zowel geperste en geëxtrudeerde diervoeding, maar staan we ook bekend om onze hoogwaardige graanvrije en hypoallergene producten. Ook voor maatwerk dieetvoederoplossingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Sterk in custom made oplossingen

Voor elke ingrediëntbehoefte bieden we een maatwerkoplossing. Ook wanneer u een custom made mix prefereert, denken we graag met u mee. Op basis van de gewenste samenstelling en een analyse van de nutriëntbehoefte, selecteren we de beste ingrediënten en zorgen we voor een passend maatwerkproduct.

Kennisdeling

Wat voor effect leveren diverse ingrediënten aan diergezondheid en dierwelzijn? Op welke manier kunt u uw recepten het meest duurzaam formuleren? Wat zijn de laatste innovaties en trends binnen de diervoedersector? Wat uw vraag ook is, onze technische specialisten denken graag met u mee! Probeer ons maar eens uit.

Impresses:

Innovates:

Innovatiekracht als groene draad

Door de jaren heen heeft ProCeres zich bewezen als toekomstbewuste producent. Onze duurzaamheidsstrategie loopt als een groene draad door de organisatie, waarbij we volop inzetten op innovatie en samenwerking. Elke dag maken we ons sterk voor een effectievere productiewijze. Het resultaat mag er zijn; vitalere huisdieren met een hoge kwaliteit van leven!

Circulaire producten

Zonder techniek geen vooruitgang. Waar het gaat om diervoederingrediënten, lopen we bij ProCeres graag voorop. Of het nu gaat om de verrijking van grondstoffen of het vervaardigen van circulaire ingrediënten, we houden van slimme toepassingen. Denk aan onze gedroogde groenten die we CO2-neutraal verwerken, onze custom made aardappelingrediënten of geëxtrudeerde ingrediënten. Innovaties waar we trots op zijn!

Duurzaam produceren

Duurzaam produceren is voor ProCeres een belangrijk uitgangspunt. Onze productielocaties bevinden zich centraal in het leveringsgebied, zodat we de transportroutes zo kort mogelijk kunnen houden. Bovendien ligt het terrein van ProCeres aan een groot vaarwater, waardoor een groot deel van het transport over water plaats kan vinden.

Gunstige prijs-kwaliteitverhouding

Onze ecologische voetafdruk proberen we zo klein mogelijk te houden. Daarbij kopen we onze grondstoffen het liefst zo duurzaam en lokaal mogelijk. Door lange samenwerkingsverbanden met exclusieve leveranciers en door slimme keuzes te maken op het gebied van locaties en productietechnieken, kunnen we premium ingrediënten voor de petfood aanbieden met een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.